Plevne Özel İdare Ortaokulu

Telefon : 222 219 23 00
Belgegeçer : 222 219 28 26
WEB https://plevneozelidareoo.meb.k12.tr
Adres : ÇANKAYA MAH. ÇİMENLİYOL SK. PLEVNE ÖZEL İDARE ORTAOKULU SİTESİ NO: 2 ODUNPAZARI / ESKİŞEHİR
VİZYON : Okulumuzu bölgesinde, saygın, güvenilir, başarılı ve tercih edilen bir okul haline getirmek .
MİSYON : Öğrencilerimizi demokratik ve laik Cumhuriyete sahip çıkan Atatürk ilke ve inkılaplarını özümsemiş, toplumsal ve evrensel değerlere saygılı, değişime ve gelişime açık,öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden,hoşgörü sahibi, kendine güvenen,sorgulayan, düşünen, başarılı, aydın bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : 2015-2016 Eğitim Öğretim yılından mezun ettiğimiz 94 Öğrenciden 56 öğrencimiz Fen-Sosyal ve Anadolu Liselerine yerleşmiştir. 38 öğrencimiz Meslek liselerinin çeşitli bölümlerine yerleşmiştir. Tüm mezun öğrencilerimizin başarılarını tebrik ederiz.

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Saatler : 08.50-15.10
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil :
Isınma : DOĞALGAZ KALORİFERLİ
Servis :
Ulaşım : Odunpazarından 1,37 numaralı otobüsler, 10-24 numaralı minibüsler ile okulumuza ulaşım sağlanmaktadır. Ayrıca 7 Numaralı Osmangazi-Çankaya Ring hattı tramvayı ile Plevne durağında inerek okulumuza ulaşım sağlayabilirsiniz.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Zehra Sarar Anaokulu ve Gazi Yakup Satar Kız Meslek Lisesi ile aynı adadadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il merkezine 3.5 km uzaklıktadır. Odunpazarı ilçe merkezine 3 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :